Doordat we zelf steeds meer boor en zaagwerk hadden, en dit moesten uitbesteden, zijn we hier mee gestart. M-boringen werd in het leven geroepen sinds augustus 2019. Nu, een 2-tal jaar later werken hier 2 personen voltijds die continu boor en zaagwerken op zich nemen. Zowel voor onszelf, als voor concullega's. 

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie is het soms noodzakelijk te boren of te zagen door muren, plafonds, vloeren of balken van (gewapend) beton. Denk maar aan de plaatsing van spots in je plafond, de installatie van een ventilatierooster in je muur of het creëren van een uitsparing voor een trapgat.
Betonboren en betonzagen is geen sinecure en vereist de nodige ervaring en uitrusting.
Je gaat dus best te rade bij een specialist ter zake zoals M-boringen.

Dé expert in betonboringen
Ben je op zoek naar een ervaren specialist in betonboringen (diamantboringen), bijvoorbeeld voor spotboringen of voor het maken van een opening voor een rookkanaal? Dan zit je goed bij M-boringen.
Dankzij onze jarenlange ervaring en gewapend met hoogwaardige diamantboringen kunnen wij elke klus aan, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Wij gaan daarbij zeer precies en voorzichtig te werk en leveren steeds een feilloos resultaat af. Eenmaal het werk afgerond, zorgen wij voor de volledige opkuis zodat jij nadien onmiddellijk verder kan met de volgende klus.
Wij beschikken over betonboren in elke mogelijke diameter en kunnen zowel horizontale, verticale als diagonale betonboringen aan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

Betonzaagwerken op maat van jouw project
Ook voor betonzagen in gewapend beton ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons modern materiaal zagen wij openingen in de gewenste afmetingen in betonen vloeren of wanden. Zo creëren wij bijvoorbeeld de geschikte ruimte voor ramen en deuren of de noodzakelijke opening voor het plaatsen van een vaste trap. 
Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij betonzagen op verschillende dieptes. Wij passen daarbij steeds waterkoeling toe. Onze ervaren medewerkers kunnen zowel horizontale als verticale zaagwerken uitvoeren, steeds op maat van jouw project.

Meer weten of vrijblijvende offerte nodig?
Kiezen voor Matthysen is kiezen voor een vakkundige aanpak. Wij streven steeds naar de optimale oplossing binnen de voorliggende omstandigheden en leveren – indien mogelijk – stofvrij werk af. Het water dat we gebruiken bij de betonboringen en -zaagwerken zuigen we op een efficiënte manier af, zodat jij zeker bent van proper en correct werk.

Wil je meer weten over onze betonboringen en -zaagwerken of wens je een vrijblijvende offerte, aarzel niet ons te contacteren