Droom je van een gezellig tuinhuis, een stevige carport of een praktische opbergplaats in de tuin? Pak je bouwplannen meteen goed aan en zorg voor een DEGELIJKE fundering. Zonder kan je bouwwerk na verloop van tijd immers uitmonden in een nachtmerrie: verzakkingen, klemmende deuren of ramen, vochtproblemen, …

Matthysen bvba pakt de zaken grondig aan. Afhankelijk van het doel van je constructie zorgen wij steeds voor een stevige constructie waarop je kan bouwen. Kies je voor een tuinhuis dat enkel moet dienen als opbergruimte, dan voorzien wij een dunnere fundering in beton. Ga je daarentegen voor een carport of opslagplaats voor zwaar materiaal, dan passen wij de betondikte aan de vereisten aan.

Natuurlijk nemen wij ook alle voorbereidende werken ter harte. Wij graven de grond uit tot op de gewenste diepte, zorgen voor een egale ondergrond, al dan niet voorzien van steenslag, plaatsen WAPENING en voorzien een stevige bekisting met INDIEN NODIG funderingssleuven. Om opstijgend vocht tegen te gaan, leggen wij bovendien een plastic folie onder de beton.

Op die manier zorgen wij voor een duurzame betonfundering die ongevoelig is voor verzakkingen en scheuren. Indien gewenst werken wij de betonplaat glad gepolierd af zodat je meteen een gemakkelijke vloer hebt voor je tuinhuis of carport.